Wat kost een training?

Workshop en training – meer info en tarieven

We onderscheiden workshops en trainingen. De verschillen lees je hieronder.

Schrijfworkshops

Een workshop duurt één dagdeel en er zijn maximaal 10 deelnemers. Het (groeps)tarief hiervoor is € 890.

De inhoud wordt altijd afgestemd op de organisatie op basis van een voorgesprek over de inhoud en de doelen.

Vóór de workshop doen de deelnemers een online intake zodat de trainer goed op de hoogte is van de persoonlijke leervragen en een beeld heeft van het niveau en de achtergrond van de individuele deelnemers.

Schrijftrainingen

Trainingen duren meerdere dagdelen, vaak met een of twee weken ertussen. Het maximaal aantal deelnemers is 8. De intake bestaat uit een online enquête en de deelnemers sturen van te voren eigen werk in. Tussendoor maken ze opdrachten, om het geleerde te borgen en de kennis en vaardigheden op de terugkomdag verder te verdiepen. Het (groeps)tarief hiervoor is € 790 per dagdeel.

Trainingen maken we altijd op maat. Dat wil zeggen dat we een uitgebreid voorgesprek hebben over de inhoud en doelen van de training. We analyseren de huidige communicatie en de schrijfvaardigheden van de deelnemers. We verwerken voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in de training en de oefeningen zijn allemaal gebaseerd op ingezonden werk. Het tarief voor het op maat maken is eenmalig € 450.

Extra opties

Feedback op ingezonden werk

Tijdens een training of workshop kun je nóg zo veel leren, je krijgt pas alles in de vingers als je ermee aan de slag gaat. Het werkt dan goed als we even meekijken en feedback geven op werk dat tussen twee trainingsdagen of na afloop wordt ingezonden. Dat doen we voor € 55 per deelnemer.

Coaching

Soms is het handig (los of gekoppeld aan een training of workshop ) een-op-een gecoacht te worden. Dat doen we tegen ons coachingtarief van € 110 per uur.

Stijlboek

In een stijlboek staan alle afspraken over toon en stijl van de organisatie, de spelling van veel voorkomende woorden en begrippen, tips en adviezen over schrijven en communicatie. Omdat elk stijlboek anders is, hebben we hier geen vast tarief voor.

Goededoelenkorting

Goede doelen krijgen 5 procent korting.

Reiskosten

Reiskosten tot 25 kilometer vanaf Eindhoven zijn inbegrepen. Moeten we verder reizen, dan rekenen we over de gehele afstand 35 cent per kilometer.

Goodies

Voor elke deelnemer is er een handig schrijfblokje. Na afloop krijgen de deelnemers een stevige tipkaart met daarop ook een link naar de presentatie. Op verzoek reiken we een gepersonaliseerd bewijs van deelneming uit.

Locatie, lunch en benodigdheden

Workshops en trainingen geven we bij jullie in eigen huis. In overleg kunnen we een locatie buitenshuis regelen. De kosten hiervoor berekenen we door.

We gaan ervan uit dat je zelf zorgt voor een beamer met projectiemogelijkheid, een flip-over en zo nodig lunch voor de deelnemers.

De trainer neemt een eigen laptop mee.

Let op: over al onze tarieven rekenen we 21 procent btw.