Webteksten

Tekst en tekstadvies

Webteksten

Webteksten die informeren en overtuigen. Door een klantgerichte structuur, en geoptimaliseerd voor Google (SEO) en met op elke pagina een duidelijke call-to-action. Zo help je de bezoeker van je site te doen waar-ie voor kwam: iets bestellen, zich inschrijven, contact opnemen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Voordat we webteksten gaan schrijven, willen we een paar dingen weten:

  • Wat is je doel?
  • Wie is je doelgroep?
  • Wat is je boodschap
  • Hoe wil je je presenteren?

We willen ook weten hoe ver je bent met je nieuwe website. Ligt er al een ontwerp dat alleen maar ingevuld moet worden of ben je je nog aan het oriënteren? In dat laatste geval is het slim ons mee te laten denken over de structuur en de navigatie.

Je kunt alle webpagina’s  door ons laten schrijven, maar ook zelf schrijven en ons laten redigeren.

Wil je alvast weten aan welke investering je moet denken? Hier vind je een prijsindicatie. Eerst eens met ons praten? Dat kan ook:

"Kiezel is een partij met een nuchtere aanpak. Jullie spreken duidelijke taal, zonder poeha. Jullie zijn geen trendy bureau met allerlei hippe termen."
Lees het hele verhaal van Kim
Kim Herders
Managing director external affairs / Het NIIOS
"De toon en de toegankelijkheid zijn beter. Het is allemaal veel duidelijker en het leeft meer. En ook de opmaak en uitstraling van de website bevallen ons. De commentaren zijn dan ook heel positief. Bij toekomstige ideeën die we ontwikkelen en gaan steunen, komen we zeker weer naar jullie."
Lees het hele verhaal van Roelof
Roelof Prins
"Ik kreeg hele goede suggesties over de structuur van de tekst. De Kiezels zijn vriendelijk, flexibel en denken flink met je mee. Maria en Carola zijn net als ik resultaatgedreven, en dat resultaat, onze website, vind ik prima gelukt."
Frans van der Meer
Directeur / .VDMi
"Kiezel Communicatie heeft op z’n Rotterdams gezegd een mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Maria en Carola hebben aan een half woord genoeg."
Mark Glaudemans
Directeur / Thuisapotheek
“De samenwerking heeft me meer gebracht dan ik had gedacht. Je kunt het moeilijk rechtstreeks uitrekenen, maar elke belletje naar Kiezel is een superinvestering. Nieuwe klanten, klanten die nog tevredener zijn of klanten die méér afnemen.”
Lees het hele verhaal van Klaas.
Klaas Weeda
directeur / Lodder Software
"Kiezel is sociaal en betrokken. Maria en Carola denken mee en komen met ideeën en dat is een fijne manier om met elkaar te werken. Het is ook niet: briefing krijgen, tekst schrijven. Ze willen eerst het naadje van de kous weten."
Lees het hele verhaal van Tony.
Tony Tomar
directeur/eigenaar / Standbyu
"Kiezel schrijft tekst die gewoon hartstikke duidelijk is. Ze spelen het spelletje heel goed. Ze verstoppen niets, het is wat het is. Zoals je van echte Rotterdammers mag verwachten!"
Lees het hele verhaal van Barry.
Barry André
"Die eenheidsworst van al die locaties, de wollige welzijnstaal waar we gemakshalve snel in vervallen… Met Kiezel zijn de verhalen allemaal veel persoonlijker geworden."
Lees het hele verhaal van Roos.
Roos Wibier
Medewerker marketing en communicatie / SRK (Stichting Rijswijkse Kinderopvang)
“Je hebt kleine kiezels en grote kiezels. Waar een kleine kiezel groot in kan zijn? Doortastend, professioneel, eigenwijs, maar met gevoel voor de wens van de klant. Dat maakt een kleine kiezel groot!”
Ando van de Pol
Directeur/eigenaar / ANDO. (voorheen Tifron)
“Kort, bondig en helder van structuur zijn de kernwoorden als wij een beschrijving mogen geven van de kwaliteiten van Kiezel Communicatie. Pakkende teksten die aandachtig te lezen zijn en een goede indruk achterlaten. Daarom zijn wij erg tevreden en kunnen wij Kiezel dus zeker aanraden!”
Casper Bezemer
Directeur/eigenaar / Bezemer Logistics
"Carola heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor www.taxpertise.nl. Carola heeft verstand van taal en van SEO. Het is voor haar geen 'u vraagt en wij draaien' maar ze denkt mee en adviseert. Ze geeft complimenten maar is ook kritisch als het nodig is.”
Erik Koekkoek
financieel adviseur / Taxpertise
'Wetenschappelijke experts moesten voor het eerst hun teksten vanuit de klant bekijken. Aanvankelijk waren daar heel wat aarzelingen over. Maria en Carola hebben die met hun werk helpen overwinnen. De experts leerden bloggen van Kiezel, de webredacteuren die we in dienst namen schrijven binnen het nieuwe format. Wat absoluut heeft geholpen dat ze heel eerlijk zijn, eigenwijs en een beetje streng en kritisch, maar altijd met respect.’
Hanne van der Waa
“Carola is een zeer bekwame en creatieve tekstschrijver. Na een korte briefing stond ik verbaasd over haar werk. Hier hou ik van. To-the-point, op tijd, no-nonsense. Het is een plezier om met Carola te werken.”
Marco van der Ploeg
filmmaker / Fairmedia
“Nadat ik voor Kiezel Communicatie de huisstijl mocht ontwikkelen - het was een vrolijke samenwerking met een opdrachtgever als deze 2 dames - wist ik direct wie ik moest inschakelen als tekstschrijver voor een website van 1 van mijn opdrachtgevers. Carola heeft deze opdracht kordaat aangenomen en met veel enthousiasme voltooid. Ook mijn opdrachtgever is tevreden. Zo waren we een goed team!”
Maartje Boer
webdesigner / The Plunge
“Carola heeft onlangs de teksten van mijn website helemaal op de schop genomen. Ik wilde graag dat de teksten een persoonlijke toon hadden en dat ze - uiteraard - een prettige toon zouden hebben. Carola heeft beide eisen perfect weten te vertalen naar de teksten.”
Hiranthi Herlaar
webdesigner / Illutic Webdesign
“We kwamen bij Carola en Maria voor de webteksten voor ons nieuwe vermogensbeheerbedrijf. Dit is stoffige, technische kost die vertaald moest worden naar lekker leesbare teksten. Hun aanpak was indrukwekkend slagvaardig: in drie weken tijd hebben Carola en Maria een projectteam opgezet dat precies aan onze wensen voldoet.
Lees het hele verhaal van Dirk.
Dirk Spaander
vermogensbeheerder / HENS Vermogensbeheer