Profielteksten

Tekst en tekstadvies

Profielteksten voor sociale media

Wat vertel je over jezelf of over je bedrijf bij LinkedIn? Hoe valt je Twitterbio op in die 160 tekens die je mag gebruiken? Hoeveel laat je van jezelf zien op Facebook of op Google+?

Het maakt nogal uit wat je er neerzet. Als je het goed aanpakt, helpen die profielen om gevonden te worden en versterken ze  je merkwaarde.

We gaan er samen voor zitten en zorgen dat er iets goeds komt te staan. Iets waar jij achter staat en waardoor anderen je graag willen leren kennen.

"Na een paar aanwijzingen van Maria kon ik mijn Linkedinprofiel sterk verbeteren. Ik begreep ook beter wat ik ermee kan bereiken."
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis
“De LinkedIn-avond was voor mij een perfecte opstap om op een professionelere manier om te gaan met een medium waar ik eigenlijk nog (te) weinig ervaring mee had. Op een relaxte maar doelgerichte manier worden de ins en outs van het maken van een LinkedIn profiel aan de orde gesteld; niet alleen de technische aspecten worden belicht, maar vooral ook de mogelijkheden en gevolgen voor je persoonlijke profilering krijgen aandacht. Een goede, effectieve avond.”
Janneke Rodenburg
coach / Honing
“Carola heeft een waardevolle inzage gegeven in de mogelijkheden van social media. De LinkedIn training bij Kiezel Communicatie was effectief en de moeite waard. Het hielp me de presentatie van mijn vaardigheden te verbeteren op de LinkedIn community.”
Mindert de Vries
Eco-engineer / Deltares
“Ik mocht kortgeleden deelnemen aan een workshop LinkedIn van Kiezel Communicatie. Door mijn bijdrage te leveren aan een discussiegroep op LinkedIn heb ik een nieuwe grote opdrachtgever gevonden die reageerde op mijn comment en een nieuwe collega met wie ik een interessant project ga doen. Deze workshop en de zeer prettige samenwerking met Carola & Maria heeft mij dus veel opgeleverd.”
Peter Henneveld
Eigenaar / De Bewustzijnsfabriek