Copywriting en redactie

Tekst en tekstadvies

Copywriting en redactie

Alle soorten tekst zijn bij Kiezel in goede handen. Naast teksten die bedoeld zijn om online te lezen, schrijven we nog steeds graag en veel voor printmedia. Want papier zet je niet uit, dat blijft op tafel liggen! Daarmee is papier sterker dan beeldschermcommunicatie. Je verhaal geprint in een flyer of brochure geef je iemand letterlijk in handen.

Kiezel schrijft of redigeert:

  • Promotiekranten
  • Advertorials en advertenties
  • Vacatureteksten
  • Bedrijfsjournalistieke producties
  • Rapporten, plannen en verslagen
  • Standaardteksten
  • Aanbestedingen en offertes.

Wil je alvast weten aan welke investering je moet denken? Hier vind je een prijsindicatie voor redactiewerk. Zelf beter leren schrijven? Dat doen we ook graag, in een schrijftraining bijvoorbeeld.

“We kwamen bij Carola en Maria voor de webteksten voor ons nieuwe vermogensbeheerbedrijf. Dit is stoffige, technische kost die vertaald moest worden naar lekker leesbare teksten. Hun aanpak was indrukwekkend slagvaardig: in drie weken tijd hebben Carola en Maria een projectteam opgezet dat precies aan onze wensen voldoet.
Lees het hele verhaal van Dirk.
Dirk Spaander
vermogensbeheerder / HENS Vermogensbeheer
“De samenwerking heeft me meer gebracht dan ik had gedacht. Je kunt het moeilijk rechtstreeks uitrekenen, maar elke belletje naar Kiezel is een superinvestering. Nieuwe klanten, klanten die nog tevredener zijn of klanten die méér afnemen.”
Lees het hele verhaal van Klaas.
Klaas Weeda
directeur / Lodder Software
Maria en Carola van Kiezel hebben aan een half woord genoeg en weten het juiste beeld/woord neer te zetten, waardoor Viattence als werkgever goed op de kaart wordt gezet. Tijdens de open dag hebben we heel veel complimenten ontvangen over deze krant.
Emmy de Veen
Hoofd PO&O / Viattence
"Kiezel heeft het plan flink geredigeerd in een stijl die ons bevalt: korte zinnen, helder duidelijk, vlot. Voor iedereen leesbaar, dat is wat we willen. We proberen nu zelf ook steeds meer in die stijl te schrijven!"
Lees het hele verhaal van Marilène
Marilène Maerman
Medewerker public relations / Viattence
“Maria verstaat de kunst om van een ontspannen gesprek een raak artikel te maken, dat is maar weinigen gegeven!”
Reinier Blonk
ontwerper
"Enthousiaste professionals, voor wie niks te gek is". Zo typeert RET-contentredacteur Jos van Son Kiezel Communicatie. Jos laat ons sinds jaar en dag teksten voor het personeelsblad Onderweg schrijven. We vroegen haar waarom. "Jullie raken precies de juiste toon."
Lees het hele verhaal van Jos.
Jos van Son
Contentredacteur / RET
"Kiezel is een partij met een nuchtere aanpak. Jullie spreken duidelijke taal, zonder poeha. Jullie zijn geen trendy bureau met allerlei hippe termen."
Lees het hele verhaal van Kim
Kim Herders
Managing director external affairs / Het NIIOS
"Ze praten niet zomaar met je mee, geven eerlijk hun mening. Ze hebben onze redactie heel goede tips meegeven over hoe het beter kan. Die houding waardeer ik, we doen er absoluut ons voordeel mee."
Lees het hele verhaal van Bianca
Bianca Wester
Hoofd Communicatie / SAB Catering
"Carola heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor www.taxpertise.nl. Carola heeft verstand van taal en van SEO. Het is voor haar geen 'u vraagt en wij draaien' maar ze denkt mee en adviseert. Ze geeft complimenten maar is ook kritisch als het nodig is.”
Erik Koekkoek
financieel adviseur / Taxpertise
"Ik gaf Kiezel (Maria en Carola) opdracht tot het schrijven van de corporate brochure voor een van onze klanten (Ruitenheer bv). Samenwerken met hen is inspirerend: ze helpen je de juiste creatieve aanpak te vinden voor je tekst en uitgangspunten, met een heldere kijk op het zakelijke doel. Schakel Carola en Maria in voor snelle, solide resultaten en kwaliteitswerk, én voor de lol!"
Marcel Foreman
account director / Neeeds
“Carola staat voor haar klanten, leest en leeft zich als (oud) journaliste volledig in in de materie en behartigt op een Rotterdamse wijze de belangen van haar klanten: niet lullen maar poetsen!”
Jaap Cuperus
hoofd marketing / De Thuisapotheek
“Tijdens het schrijven van het onderzoeksrapport Roze vervielen we vaker dan gewenst in onderzoeks- en beleidsjargon, terwijl we de resultaten aan een breed publiek wilden communiceren. Kiezel hielp ons onze onderzoeksresultaten helder te presenteren. Met als resultaat: een toegankelijk rapport!”
Rita Schriemer
wetenschapper / RADAR