Rapporten schrijven

Betere rapporten schrijven

Een zakelijk rapport hóéft niet onleesbaar te zijn. Een kwestie van goede structuur aanbrengen, jargon eruit, zinnen eenvoudiger maken, de tekst bondig opstellen. Je kunt leren hoe je dat doet.

Na de training schrijf je je adviesrapporten, onderzoeksverslagen of jaarplannen sneller en met meer gemak. En zijn je producten ook nog eens makkelijk leesbaar en effectief. Want daar doe je het uiteindelijk allemaal voor: gelezen worden!

Deze training geven we incompany aan teams of aan kleine groepen. Je kunt ook kiezen voor individuele coaching.

Afhankelijk van je leervraag duurt de training twee tot vier dagdelen. Wil je weten wat het kost? Hier vind je een prijsindicatie.

“Tijdens het schrijven van het onderzoeksrapport Roze vervielen we vaker dan gewenst in onderzoeks- en beleidsjargon, terwijl we de resultaten aan een breed publiek wilden communiceren. Kiezel hielp ons onze onderzoeksresultaten helder te presenteren. Met als resultaat: een toegankelijk rapport!”
Rita Schriemer
wetenschapper / RADAR
“Ik heb de offerteschrijvers bij Maetis een opleiding laten doen bij Kiezel Communicatie. Deze is heel enthousiast ontvangen en bovendien wordt het geleerde nog steeds toegepast."
Hans Boele
manager sales / Maetis