Maak werk van LinkedIn

Maak werk van LinkedIn

Een workshop, presentatie, coaching of training. Met als resultaat een goed LinkedIn-profiel. Dat trekt klanten of opdrachtgevers naar je toe. Je profileert jezelf als expert. Vooral als je ook nog actief bent in de LinkedIn-community. Dat weten we uit eigen ervaring.

Klanten bereiken, meer omzet binnenhalen met LinkedIn: veel zelfstandige professionals doen het, maar het werkt ook voor grotere ondernemingen en organisaties. Als alle medewerkers een goed profiel hebben en als het corporate profiel op orde is, speel je jezelf in de kijker.

Hoe schrijf je zo’n profiel? En wanneer? Sla twee vliegen in één klap en regel de workshop Maak werk van LinkedIn van Kiezel Communicatie.

Wat bereik je ermee?

 • Er staat een aansprekende en wervende biografie op je profiel
 • je kent de mogelijkheden van een corporate LinkedIn-profiel
 • je hebt je eerste aanbeveling(en) geschreven
 • je hebt de eerste stap gezet om ze zelf te krijgen
 • je bent aangesloten bij verschillende groepen
 • je weet wat je te doen staat om verder te gaan met je profiel
 • en je weet hoe je je (bedrijfs)blog of nieuwspagina koppelt aan je profiel.

De diepgang hangt samen met de werkvorm en het aantal deelnemers.

 • Training: tot  8 deelnemers
 • Workshop: tot 16 deelnemers
 • Presentatie: aantal toehoorders onbeperkt
 • Individuele coaching: een of twee deelnemers.

Wat kost dat? Hier vind je een prijsindicatie.

“Ik mocht kortgeleden deelnemen aan een workshop LinkedIn van Kiezel Communicatie. Door mijn bijdrage te leveren aan een discussiegroep op LinkedIn heb ik een nieuwe grote opdrachtgever gevonden die reageerde op mijn comment en een nieuwe collega met wie ik een interessant project ga doen. Deze workshop en de zeer prettige samenwerking met Carola & Maria heeft mij dus veel opgeleverd.”
Peter Henneveld
Eigenaar / De Bewustzijnsfabriek
“Carola heeft een waardevolle inzage gegeven in de mogelijkheden van social media. De LinkedIn training bij Kiezel Communicatie was effectief en de moeite waard. Het hielp me de presentatie van mijn vaardigheden te verbeteren op de LinkedIn community.”
Mindert de Vries
Eco-engineer / Deltares
"Na een paar aanwijzingen van Maria kon ik mijn Linkedinprofiel sterk verbeteren. Ik begreep ook beter wat ik ermee kan bereiken."
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis
“De LinkedIn-avond was voor mij een perfecte opstap om op een professionelere manier om te gaan met een medium waar ik eigenlijk nog (te) weinig ervaring mee had. Op een relaxte maar doelgerichte manier worden de ins en outs van het maken van een LinkedIn profiel aan de orde gesteld; niet alleen de technische aspecten worden belicht, maar vooral ook de mogelijkheden en gevolgen voor je persoonlijke profilering krijgen aandacht. Een goede, effectieve avond.”
Janneke Rodenburg
coach / Honing