Individuele schrijfcoaching

Individuele schrijfcoaching

Schrijfcoaching op maat met een-op-eenbegeleiding is dé manier om snel beter te gaan schrijven. Oefeningen en theorie worden helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Je krijgt persoonlijke feedback waarmee je meteen je schrijfvaardigheid vergroot.

Vind je het lastig om de juiste structuur te kiezen? Klagen mensen over de lengte van je tekst of begrijpen ze niet wat je bedoelt? Laat je coachen!

De individuele schrijfcoaching kan over van alles gaan:

  • Hoe schrijf ik wervende, klantgerichte teksten voor mijn website?
  • Hoe trek ik lezers voor mijn blog?
  • Hoe maak ik een goed zakelijk profiel op LinkedIn?
  • Hoe schrijf ik zakelijke e-mails?
  • Hoe schrijf ik bondig en aantrekkelijk?

Waar en wanneer je wil

Coaching kan bij ons op kantoor of op een locatie van jouw keuze, maar met Skype of een hang-out werken gaat ook prima. Je kunt zo vaak of zo lang afspreken als je nodig hebt om je vaardigheden onder de knie te krijgen. Je maakt in ieder geval opdrachten en stuurt werk in waarop je feedback krijgt waarmee je snel verder komt.

Individuele schrijfcoaching is zó individueel dat we verder geen standaardformat hebben. Het is in feite u vraagt – wij draaien. Wat je maar leren wilt en precies op je eigen niveau. Wel altijd hetzelfde: je leert de fijne kneepjes van een ervaren en deskundige trainer in een ongedwongen, losse sfeer.

  • Individuele coaching is bedoeld voor een of twee deelnemers.
  • Trainers: Carola Janssen of Maria Neele.
  • Locatie: in en om Rotterdam en Eindhoven of waar dan ook via Skype

Het tarief voor individuele schrijfcoaching is € 110 per uur exclusief btw.

"Na een paar aanwijzingen van Maria kon ik mijn Linkedinprofiel sterk verbeteren. Ik begreep ook beter wat ik ermee kan bereiken."
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis
“Cut the crap! Deze uitspraak van Carola Janssen kregen mijn dertien medecursisten en ik 's middags regelmatig te horen. Vol enthousiasme bracht zij over dat je de lezer moet geven wat hij wil, en wel meteen. Haar manier van presenteren zorgde ervoor dat ik geen last kreeg van een lunchdip. Ik kreeg de kans niet. Lees het hele verhaal van Karin
Karin Tempelaar
adviseur kennisdeling
Carola heeft meerdere malen mijn artikelen-in-wording onder handen genomen en wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Niet alleen inhoud en structuur verbeterden door haar opmerkingen, ook de stijl ("lósser, lósser") kreegt een boost. Het leverde een stuk lekkerdere teksten op!”
Irene de Vette
zelfstandig tekstschrijver
"De krachtige en stimulerende workshop [bloggen] heeft mij heel goed geholpen om de basis te leggen voor mijn weblog. Maria en Carola willen graag dat je direct resultaat boekt en ze dagen je daarom op een respectvolle manier uit. Ook geven ze tal van bruikbare tips om een weblog aantrekkelijk te maken.”
Carmen Barnhoorn
“Maria Neele heeft me in korte tijd heel veel geleerd over content schrijven en page-ranking. Haar persoonlijke inzet en kennis en haar enorme bereidheid tot helpen, ook na afloop van de cursus, heeft me precies die steun in de rug gegeven, die ik nodig had.”
Felice Veenman
contentmanager / BabyenKind.nl
“Maria is veelzijdig, creatief, gedreven, energiek, humoristisch en slim. Ze knoopt op een mooie manier de digitale wereld aan mensen of andersom. Wanneer het op schrijven aankomt is er niemand wiens oordeel ik meer vertrouw dan dat van Maria. En alsof dat nog niet genoeg is... ze is bovendien een prettig mens en een geweldige netwerker."
Judith Reinsma
Auteur
"Kiezel Communicatie begreep vanaf het begin heel goed wat het probleem was. Ze snapten waar wij mee zaten. We zagen dat al in de offerte, waar direct de vinger op de zere plek werd gelegd. Tegelijkertijd kwamen ze niet meteen met een pasklaar antwoord, maar vroegen ze eerst verder dóór. Dat was waardevol."
Lees het hele verhaal van Thijs.
"In no time verzorgden Carola en Maria van Kiezel Communicatie een geslaagde eendaagse training op maat voor beleidsmedewerkers van de FNV in het schrijven van aantrekkelijke speeches voor voorzitter Agnes Jongerius. Top!"
Harrie Lindelauff
persvoorlichter, communicatieadviseur / FNV
"Als je niet zo’n standaardtraininkje uit de kast wilt, ga dan naar Kiezel. Je krijgt er meer en betere waar voor je geld, daar ben ik van overtuigd."
Lees het hele verhaal van Agnes
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis