Individuele schrijfcoaching

Schrijfcoaching

Schrijfcoaching op maat met een-op-een begeleiding is dé manier om snel beter te gaan schrijven. Oefeningen en theorie worden afgestemd op wat jij nodig hebt. Je krijgt persoonlijke feedback waarmee je meteen je schrijfvaardigheid vergroot.

Wat is jouw leervraag?

Vind je het lastig om de juiste structuur te kiezen? Klagen mensen over de lengte van je tekst of begrijpen ze niet wat je bedoelt? Vermijd je bepaalde woorden of zinsconstructies omdat je er niet helemaal zeker over bent? Wil je sparren over je schrijfwijze en invalshoeken? Individuele schrijfcoaching is het antwoord op al die vragen.

De individuele schrijfcoaching kan over van alles gaan:

  • Hoe structureer ik mijn teksten?
  • Hoe schrijf ik spannender artikelen of blogposts?
  • Hoe beschrijf ik mijn eigen werk en expertise op LinkedIn?
  • Hoe kom ik tot betere zakelijke e-mails?
  • Hoe schrijf ik bondig en aantrekkelijk?
  • Hoe maak ik een persbericht dat wél geplaatst wordt?

Waar en wanneer je wilt

Coaching kan bij ons op kantoor of op een locatie van jouw keuze, maar met Microsoft Teams werken gaat ook prima. Je kunt zo vaak of zo lang afspreken als je nodig hebt om je vaardigheden onder de knie te krijgen. Je maakt in ieder geval opdrachten en stuurt werk in waarop je feedback krijgt waarmee je snel verder komt.

Op je eigen niveau

Individuele schrijfcoaching is zó individueel dat er verder geen standaardformat is. Jouw leervraag staat centraal. Je gaat aan de slag met wat je maar leren wilt en precies op je eigen niveau. Wat wel altijd hetzelfde is: je leert de fijne kneepjes van een ervaren en deskundige trainer in een ongedwongen, losse sfeer.

  • Individuele coaching is bedoeld voor een of twee deelnemers
  • Trainer: Carola Janssen
  • Bij jou, of waar dan ook via Microsoft Teams

Het tarief voor individuele schrijfcoaching is € 110 per uur exclusief btw.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je even kennismaken om te kijken of het klikt? Bel of maak een afspraak voor een Teams-meeting. Dit gesprek is kostenvrij en verplicht je tot niets.

Wil je met meer dan twee collega’s werken aan je schrijfvaardigheid? Dan is een schrijftraining een beter idee.

"Na een paar aanwijzingen van Maria kon ik mijn Linkedinprofiel sterk verbeteren. Ik begreep ook beter wat ik ermee kan bereiken."
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis
"Kiezel Communicatie begreep vanaf het begin heel goed wat het probleem was. Ze snapten waar wij mee zaten. We zagen dat al in de offerte, waar direct de vinger op de zere plek werd gelegd. Tegelijkertijd kwamen ze niet meteen met een pasklaar antwoord, maar vroegen ze eerst verder dóór. Dat was waardevol."
Lees het hele verhaal van Thijs.
“Maria is veelzijdig, creatief, gedreven, energiek, humoristisch en slim. Ze knoopt op een mooie manier de digitale wereld aan mensen of andersom. Wanneer het op schrijven aankomt is er niemand wiens oordeel ik meer vertrouw dan dat van Maria. En alsof dat nog niet genoeg is... ze is bovendien een prettig mens en een geweldige netwerker."
Judith Reinsma
Auteur
"In no time verzorgden Carola en Maria van Kiezel Communicatie een geslaagde eendaagse training op maat voor beleidsmedewerkers van de FNV in het schrijven van aantrekkelijke speeches voor voorzitter Agnes Jongerius. Top!"
Harrie Lindelauff
persvoorlichter, communicatieadviseur / FNV
“Cut the crap! Deze uitspraak van Carola Janssen kregen mijn dertien medecursisten en ik 's middags regelmatig te horen. Vol enthousiasme bracht zij over dat je de lezer moet geven wat hij wil, en wel meteen. Haar manier van presenteren zorgde ervoor dat ik geen last kreeg van een lunchdip. Ik kreeg de kans niet. Lees het hele verhaal van Karin
Karin Tempelaar
adviseur kennisdeling
“Maria Neele heeft me in korte tijd heel veel geleerd over content schrijven en page-ranking. Haar persoonlijke inzet en kennis en haar enorme bereidheid tot helpen, ook na afloop van de cursus, heeft me precies die steun in de rug gegeven, die ik nodig had.”
Felice Veenman
contentmanager / BabyenKind.nl
"De krachtige en stimulerende workshop [bloggen] heeft mij heel goed geholpen om de basis te leggen voor mijn weblog. Maria en Carola willen graag dat je direct resultaat boekt en ze dagen je daarom op een respectvolle manier uit. Ook geven ze tal van bruikbare tips om een weblog aantrekkelijk te maken.”
Carmen Barnhoorn
"Als je niet zo’n standaardtraininkje uit de kast wilt, ga dan naar Kiezel. Je krijgt er meer en betere waar voor je geld, daar ben ik van overtuigd."
Lees het hele verhaal van Agnes
Agnes van der Weel
Manager Contact Center / Het Nederlandse Rode Kruis
Carola heeft meerdere malen mijn artikelen-in-wording onder handen genomen en wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Niet alleen inhoud en structuur verbeterden door haar opmerkingen, ook de stijl ("lósser, lósser") kreegt een boost. Het leverde een stuk lekkerdere teksten op!”
Irene de Vette
zelfstandig tekstschrijver