Over Kiezel

Communicatie- en tekstadvies

>> woorden met daden

Schrijfcoaching
Schrijftrainingen
Schrijftraining

>> woorden met daden

Tekst en tekstadvies

>> woorden met daden

Over Kiezel Communicatie

Kiezel Communicatie zet sporen uit op internet. We schrijven wervende en zakelijke teksten, adviseren over online communicatie en geven schrijftrainingen waardoor je met meer gemak en overtuigender schrijft.

Kiezel Communicatie heeft als pay-off: woorden met daden. Dat staat voor onze Rotterdamse aanpak: pragmatisch, zonder fratsen, recht voor z’n raap. Waar we goed in zijn :

  • ordeloze content structureren tot heldere, doelgerichte communicatie
  • lezers, websitebezoekers, klanten raken en motiveren met tekst die ertoe doet
  • ingewikkelde of saaie zaken vertalen naar ‘lekkere’ informatie.

… en dat dan allemaal ook aan anderen leren.

Stel een vraag

6 + 2 = ?

Onze naam

hans en grietje hadden kiezelsKiezel Communicatie heet naar de kiezels in Kleinduimpje en Hans en Grietje. Een duidelijk spoor van kleine steentjes leidde de hoofdpersonen door het donkere bos terug naar huis. Totdat de kiezels op waren (en hoe spannend het daarna nog werd, weten we allemaal).

Onze teksten, adviezen en trainingen zijn als die kiezels. We helpen je om bezoekers naar je homepage te leiden. Klanten naar je product of dienst. Lezers naar jouw conclusie of call-to-action.

Sinds 2008

Kiezel Communicatie is opgericht in 2008 door Maria Neele en Carola Janssen. Inmiddels is Kiezel formeel een eenmanszaak, maar wel met een hecht netwerk samenwerkende partners. We werken in heel Nederland, maar vooral veel in Noord-Brabant en, omdat we daar begonnen zijn, in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Adres:

Grenenhout 3.21
5621 DB Eindhoven
Telefoon: 010 – 433 34 36
Mobiel Carola: 06 – 2421 8373

Onze contactpagina en locatie
KvK Eindhoven: 86266462
Btw: NL004222260B65
IBAN: NL83ASNB8832588323

Samenwerking

We hebben een hecht netwerk met webbouwers en -ontwerpers, vormgevers, vertalers, illustratoren en fotografen. Op zoek naar zo iemand? We helpen je zo aan een paar goede namen.

CRKBO-registratie van Kiezel Communicatie

CRKBO

Carola Janssen van Kiezel Communicatie staat in het docentenregister van het CRKBO. Dat wil zeggen dat we ook trainingen mogen uitvoeren voor derden vrijgesteld van btw.

Prompt! – schrijfinspiratie voor

taalprofessionals

Prompt! Schrijven is de nieuwste loot aan de tak. Het is wekelijkse schrijfinspiratie voor taalprofessionals. Kijk op de website van Prompt! voor meer informatie.