Op het puntje van je stoel…

Ik kreeg een wel heel speciaal bericht in mijn inbox, via LinkedIn. Een uniek Special Coffee Seminar, samen met Making It Happen Now! “Voor het eerst in Nederland, in de Amsterdamse Rai: T. Harv Eker met zijn “Millionaire Mind Intensive”!”

Door al die Engelse woorden voelt het meteen al alsof ik in een TellSell-reclame ben beland. Wat is dit voor spannend seminar? Tell me more, Mike!

“Het Millionaire Mind Intensive kun je haast niet beschrijven, je moet het beleven! Drie dagen lang op het puntje van je stoel…”

Los van het feit dat het me dodelijk vermoeiend lijkt om drie dagen op het puntje van mijn stoel te zitten, heb ik nog steeds geen idee wat ik kan verwachten.

Ik lees verder. Het blijkt dat meneer T. Harv. Eker, auteur van de bestseller “Het Miljonairsbrein Ontrafeld”, mij kan helpen met mijn financiële toekomst. “Hij heeft met zijn seminar het leven van meer dan een miljoen mensen veranderd, in meer dan 100 landen over de hele wereld.”

Dit ‘geweldige spektakel’ is een ‘unieke kans’, maar dan moet je wel snel reageren, want we verwachten ‘duizenden deelnemers’. Uitroepteken!

Naast acht uitroeptekens vind ik ook drie vraagtekens en drie keer gedachtepuntjes in de 300 woorden tellende tekst. Ja, ik mag deze kans vooral NIET missen.

Hoe krijg je me wel nieuwsgierig? Licht een echt tipje van de sluier op, geef me concrete voorbeelden. Dát bouwt spanning op. En dan heb je al die uitroeptekens niet nodig!!!


Hey, jij daar! Ja, jij. Kun je maar geen genoeg krijgen van dit fantastische onderwerp? Lees dan zeker weten ook deze blogs:

 

1 antwoord
 1. Tilly
  Tilly zegt:

  Carola,ik citeer je: ‘Hey, jij daar! Ja, jij. Kun je maar geen genoeg krijgen van dit fantastische onderwerp? Lees dan zeker weten ook deze blogs:’ (einde citaat)
  Ik kreeg net zo de slappe lach en ook omdat het werkt als een trein. Tjonge wat ben ik nog beinvloedbaar :-D. Nu naar je andere blogs.
  Fijne zondagavond.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Meepraten?
We horen graag wat je ervan vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.