En de winnaar is…

Gecontroleerde blinde trekking

Zeven antwoorden kregen we op onze prijsvraag. Dus waren er zeven deelnemers aan de loterij, want ik vond ze allemaal leuk. Waren alle antwoorden helemaal goed? Daar is natuurlijk uitgebreid over te twisten en daar heb ik zo vlak voor het feest van de vrede geen zin in. Ik doe de directeur van de school wel graag een suggestie hoe het beter kan.

Geachte ouder, verzorger,

Woensdag 5 december vieren de leerlingen van de eerste klassen samen met hun mentor en juniormentoren Sinterklaas. Daarvoor zijn een tijdje terug lootjes getrokken. De viering is op school van 11.15 tot 13.40 uur.  Na afloop mogen de leerlingen naar huis.

De kerstdisco houden we donderdagavond 20 december in discotheek Off Corso aan de Kruiskade 22 in Rotterdam. Hierover krijgt u in de loop van de volgende week nog een brief. Voor de disco is een toegangskaartje én een geldige schoolpas nodig. Vooral die pas blijkt nog al eens een probleem te zijn en dat is op de dag zelf niet meer te regelen. Let op: alleen leerlingen met kaartje én pas worden toegelaten.

Op vrijdag 21 december zijn de leerlingen vrij, de docenten vergaderen dan nog op school. Daarna is het kerstvakantie. Op 7 januari 2013 beginnen de lessen op school weer volgens rooster.

Misschien zien wij u nog op de tafeltjesavond, anders alvast fijne feestdagen!

Zo kan het ook. Met de nadruk op kan. Wat je zou kunnen betwisten: beginnen met een datum. Dat raad ik normaal altijd iedereen af. Maar bij zo’n informatieve brief mag het van mij. Dit wil ik als ouder weten.

Rest mij te onthullen (mmm, mag ik dat zo wel zeggen) hoeveel uitroeptekens de brief bevatte: vijf (in de nieuwe versie nog één) en wie de winnaar is [roffelt trom]: Evert. Van harte, Evert. Het boekje komt naar je toe deze winter.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Meepraten?
We horen graag wat je ervan vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.