Tekststructuur

Tekststructuur

Structuur geeft de lezer houvast, het is de basis. Als het daar misgaat, kunnen je teksten nog zo goed zijn, het totaal schiet zijn doel voorbij. Het primaire doel van elke tekst is dat de informatie voor de bezoeker snel en makkelijk te vinden is.

Webstructuur
Wat gaat in het hoofdmenu, wat in het sub-menu? Wat is een logische klikroute? Laat Kiezel meedenken over de structuur van de nieuwe site. Samen met de webbouwer, webontwerper, de interactiedesigner of informatiearchitect leggen we dan een fundament dat werkt.

Structuur voor andere teksten
Ook bij adviesrapporten, boeken, offertes of jaarverslagen is een goede tekststructuur het halve werk. Op basis daarvan selecteer je de informatie die nodig is. Niet meer, niet minder.

"De toon en de toegankelijkheid zijn beter. Het is allemaal veel duidelijker en het leeft meer. En ook de opmaak en uitstraling van de website bevallen ons. De commentaren zijn dan ook heel positief. Bij toekomstige ideeën die we ontwikkelen en gaan steunen, komen we zeker weer naar jullie."
Lees het hele verhaal van Roelof
Roelof Prins
"Ik kreeg hele goede suggesties over de structuur van de tekst. De Kiezels zijn vriendelijk, flexibel en denken flink met je mee. Maria en Carola zijn net als ik resultaatgedreven, en dat resultaat, onze website, vind ik prima gelukt."
Frans van der Meer
Directeur / .VDMi
"Ze praten niet zomaar met je mee, geven eerlijk hun mening. Ze hebben onze redactie heel goede tips meegeven over hoe het beter kan. Die houding waardeer ik, we doen er absoluut ons voordeel mee."
Lees het hele verhaal van Bianca
Bianca Wester
Hoofd Communicatie / SAB Catering
"Kiezel is sociaal en betrokken. Maria en Carola denken mee en komen met ideeën en dat is een fijne manier om met elkaar te werken. Het is ook niet: briefing krijgen, tekst schrijven. Ze willen eerst het naadje van de kous weten."
Lees het hele verhaal van Tony.
Tony Tomar
directeur/eigenaar / Standbyu
“Tijdens het schrijven van het onderzoeksrapport Roze vervielen we vaker dan gewenst in onderzoeks- en beleidsjargon, terwijl we de resultaten aan een breed publiek wilden communiceren. Kiezel hielp ons onze onderzoeksresultaten helder te presenteren. Met als resultaat: een toegankelijk rapport!”
Rita Schriemer
wetenschapper / RADAR