SEO-teksten

SEO - ZMO: Goed scoren bij Google

Zoekmachines en Google houden van tekst. Wij ook, dus dat komt goed uit. We adviseren over de kansen om beter gevonden te worden met die tekst. Dat is SEO, zoekmachineoptimalisatie, in onze ogen.

Keywordstuffing – webpagina’s volplakken met zoekwoorden –  is uit. Relevante inhoud, dat is waar het om draait. En daarvoor ben je ook al aan het goede adres.

Sluit aan bij je lezer en je scoort bij Google. Kiezeladvies over search engine optimization gaat daarom over:

  • de taal van je bezoeker;
  • de inhoud die de bezoeker verwacht en wil vinden;
  • de structuur die het meest geschikt is om die inhoud in aan te bieden.

Lees ook de pagina over webteksten schrijven.

"Ik kreeg hele goede suggesties over de structuur van de tekst. De Kiezels zijn vriendelijk, flexibel en denken flink met je mee. Maria en Carola zijn net als ik resultaatgedreven, en dat resultaat, onze website, vind ik prima gelukt."
Frans van der Meer
Directeur / .VDMi
“Kort, bondig en helder van structuur zijn de kernwoorden als wij een beschrijving mogen geven van de kwaliteiten van Kiezel Communicatie. Pakkende teksten die aandachtig te lezen zijn en een goede indruk achterlaten. Daarom zijn wij erg tevreden en kunnen wij Kiezel dus zeker aanraden!”
Casper Bezemer
Directeur/eigenaar / Bezemer Logistics
"Carola heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor www.taxpertise.nl. Carola heeft verstand van taal en van SEO. Het is voor haar geen 'u vraagt en wij draaien' maar ze denkt mee en adviseert. Ze geeft complimenten maar is ook kritisch als het nodig is.”
Erik Koekkoek
financieel adviseur / Taxpertise