E-mailmarketing

E-mailmarketing

Een e-mailnieuwsbrief. Een goed idee. Maar wat zet je er elke maand in? Hoe hou je de inhoud van je nieuwsbrief waardevol voor de lezers? Kiezel bedenkt de contentstrategie en is je externe (eind)redacteur.

  • Conceptontwikkeling: advies over inhoud, samenstelling en indeling
  • Advies over de relatie tekst–zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Advies over redactionele processen

Wil je je e-mailnieuwsbrieven laten schrijven door Kiezel? Kijk op de pagina copywriting. Of bezoek de website van Createsend.

"Kiezel Communicatie heeft op z’n Rotterdams gezegd een mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Maria en Carola hebben aan een half woord genoeg."
Mark Glaudemans
Directeur / Thuisapotheek
"Ze praten niet zomaar met je mee, geven eerlijk hun mening. Ze hebben onze redactie heel goede tips meegeven over hoe het beter kan. Die houding waardeer ik, we doen er absoluut ons voordeel mee."
Lees het hele verhaal van Bianca
Bianca Wester
Hoofd Communicatie / SAB Catering
“De samenwerking heeft me meer gebracht dan ik had gedacht. Je kunt het moeilijk rechtstreeks uitrekenen, maar elke belletje naar Kiezel is een superinvestering. Nieuwe klanten, klanten die nog tevredener zijn of klanten die méér afnemen.”
Lees het hele verhaal van Klaas.
Klaas Weeda
directeur / Lodder Software
"Kiezel schrijft tekst die gewoon hartstikke duidelijk is. Ze spelen het spelletje heel goed. Ze verstoppen niets, het is wat het is. Zoals je van echte Rotterdammers mag verwachten!"
Lees het hele verhaal van Barry.
Barry André
Ik wilde collega-tandartsen die patiënten naar me doorsturen graag op de hoogte houden van wat er in onze orthodontische praktijk gebeurt. Een tweemaandelijkse nieuwsbrief is ideaal, maar ik heb het eerlijk gezegd veel te druk voor zoiets. Daarom vroeg ik Kiezel. Ik krijg een herinnering als het weer zo ver is en op basis van een paar steekwoorden rolt er vervolgens een artikel uit waaraan ik zelden nog iets hoef aan te passen. En mijn collega's waarderen de updates.
Reinier Hoogeveen
directeur / Meteren Orthodontie