Met persoonlijke begeleiding

Een trainer motiveert

Bijna alles is uit een boekje te leren. Waarom kies je dan toch voor een training? Omdat de trainer iets toevoegt wat een boekje niet kan bieden: persoonlijke begeleiding.

Een goede trainer motiveert, verklaart en ondersteunt op een manier die bij je past. Je kunt vragen stellen en krijgt meteen antwoord. Dat maakt het leren veel gemakkelijker en prettiger dan droog uit een boekje.

Feedback, ook na de training

Bij Kiezel Communicatie houdt die persoonlijke begeleiding niet op na de trainingsdag zelf. Je kunt kiezen voor persoonlijke coaching of een redactieabonnement.

 

Meer weten? Neem contact op.


Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

http://www.kiezelcommunicatie.nl/traint/hoe/met-persoonlijke-begeleiding.html

Met persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van je trainer. Zo traint Kiezel Communicatie.

Description: Met persoonlijke begeleiding van uw trainer leert u makkelijker en prettiger dan uit een boekje.

 

H2 Een trainer motiveert

Bijna alles is uit een boekje te leren. Waarom kies je dan toch voor een training? Omdat de trainer iets toevoegt wat een boekje niet kan bieden: persoonlijke begeleiding. Een goede trainer motiveert, verklaart en ondersteunt op een manier die bij je past. Je kunt vragen stellen en krijgt meteen antwoord. Dat maakt het leren veel makkelijker en prettiger dan droog uit een boekje.

 

H2 Feedback, ook na de training

Bij Kiezel Communicatie houdt die persoonlijke begeleiding niet op na de trainingsdag zelf. Mail [link naar contact] beantwoorden we binnen twee werkdagen, bijvoorbeeld. Via onze Digitale Schrijfwerkplaats [link] kunnen we je bovendien online begeleiden zolang je dat wilt. In de vorm van een redactieabonnement [link] of met feedback op je teksten.

Kiezelpad: Home Training Hoe Met persoonlijke begeleiding

Gratis e-book

Download het gratis e-book met handige tips voor schrijfinspiratie en ontvang elke maand nieuwe ideeën om beter, gemakkelijker en met meer effect te schrijven.

nieuwsbrief

Zoek op deze site