Over Kiezel

Online tekst

>> woorden met daden

Schrijftrainingen

>> woorden met daden

Communicatieadvies

>> woorden met daden

Over Kiezel Communicatie

Kiezel Communicatie zet sporen uit op internet. We schrijven wervende en zakelijke teksten, adviseren over online communicatie en geven schrijftrainingen waardoor je met meer gemak en overtuigender schrijft. Bekijk en beluister hieronder een korte presentatie over Kiezel. (Het kan even duren voor alle bestanden geladen zijn).

Kiezel Communicatie is gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2008 door Maria Neele en Carola Janssen. We werken in heel Nederland, maar vooral veel in Rotterdam, regio Rotterdam-Rijnmond, Randstad en Eindhoven en omgeving.

Adres: Eendrachtsstraat 12 – Rotterdam

Telefoon: 010-433 34 36

Onze contactpagina en locatie

KvK Rotterdam: 24447790

Btw: NL8201.53.618.B01

IBAN: NL67 RABO 0147 994950

Stel een vraag

Rotterdams

Kiezel Communicatie heeft als pay-off:  woorden met daden. Dat staat voor onze Rotterdamse aanpak: pragmatisch, zonder fratsen, recht voor z’n raap. Waar we goed in zijn :

  • ingewikkelde informatie vertalen
  • taaie tekst sappig brengen
  • droge onderwerpen tot leven wekken
  • langdradige tekst inkorten.

… en dat dan allemaal ook aan anderen leren.

Onze naam

hans en grietjeKiezel Communicatie heet naar de kiezels in Kleinduimpje  en Hans en Grietje. Een duidelijk spoor van kleine steentjes leidde de hoofdpersonen door het donkere bos terug naar huis. Totdat de kiezels op waren (en hoe spannend het daarna nog werd, weten we allemaal).

Onze teksten, adviezen en trainingen zijn als die kiezels. We helpen je om bezoekers naar je homepage te leiden. Klanten naar je product of dienst. Lezers naar jouw conclusie of call-to-action.

Samenwerking

logo-createsend-50-50
Sinds 2010 werken we veel samen met de jongens van Sowmedia in Createsend, software en service voor de beste nieuwsbrieven. Samen met hen maken we ook veel websites. Ze zijn onze ‘preferred supplier’.

We hebben verder een hecht netwerk met andere webbouwers, vormgevers, vertalers en fotografen. Op zoek naar zo iemand? We helpen je zo aan een paar goede namen.

logo carree communicatieCarree Communicatie

Onder de naam Carree Communicatie geven Carola en Maria trainingen in opdracht van derden. Carree Communicatie is gevestigd in hetzelfde kantoor als Kiezel Communicatie en heeft als KvK-nummer 50975072.